— DINER—
Authentieke Recepten, De Beste Ingrediënten
We bieden een 4 of 5 gangenmenu aan, wat we zonder schaamte sterk kunnen aanraden. Daarbovenop hebben we een heerlijk suggestiebord.
Ieder seizoen laten we onze rijkste fantasie los en wordt er een nieuw menu samengesteld. Hou ons dus goed in de gaten!
In de menukaart maken we een onderscheid tussen vlees & vis en vegetarische keuzes.
Laat begeleiden door de chef (of kies uw eigen weg doorheen de culinaire gerechtjes)
MENU
Ervaar de menu van Chef Dimitri Deman, een culinaire reis ter viering van de Nikkei-keuken, samengesteld uit de beste lokaal en buitenlands verkregen ingrediënten. Seizoensproducten, duurzaam verkregen vlees, vers gevangen zeevruchten en een zorgvuldig vertoon van vaardige kunst.
4 Gangen Menu
€79
5 Gangen Menu
€89
4 Gangen Wijnarrangement
€39
5 Gangen Wijnarrangement
€49
Starter
Tonijn - Komkommerbouillon - Yuzu
1
Voorgerecht
Tiraditio Hamachi - Kokos - Huacatay
2
Hoofdgerecht
Lam - Sichuan - Citroen
3
Hoofdgerecht
Rib eye - Chimichurri - Brioche - Aardappel
(4)
Desert
Pistache Crumble - Selderij - Zeewier - Appelschuim
5
START
Oysters van de Chef
3st €15 6st €28
Mackerel, Miso, Sambaizu, Groene Asperges
€19
Soft Shell Crab (2 st), Forel- en Haringkaviaar
€20
Japanse Gebakken Paddenstoel, Yuzu Kosho
€15
CEVICHE
Ceviche Zeebaars, Granaatappel, Leche de Tigre
€24
Ceviche Hamachi, Passievrucht, Leche de Tigre
€24
TIRADITO
Zalm Tiradito
€24
Zeebaars Tiradito
€20
ONTDEK
Pulpo, Terriyaki, Quinoa, Yakiniku
€27
Heilbot, Yuzu Poke-saus, Quinoa
€28
TRADITIONEEL
Sous Vide Kip, Aji Verde, Griekse Miso Rijst
€24
Lomo Saltado, Ribeye
€32
SPECIAAL
Beenmerg, Misoboter, Pittige Hamachi Tartaar, Belle Knolle
€29
VEGETARISCH
Gebakken Aubergine, Quinoa, Aji Panka, Miso
€22
Gegrilde Asperges & Tonkatsu, Misoboter, Aardappelpuree
€21
DESSERT
Witte Chocolade & Zoete Aardappelpuree, Mandarijn- en Passievrucht-tuilé, Mengsel Gomasio